• Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mere end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool, tilbehør og wellnessprodukter til udlejningshuse.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Levering
    • Ønskes levering af varer inden for indendørs spa, badekar og infrarød sauna, koster dette 1.000 kr. inkl. moms. Udendørs spa og vildmarksbad koster 1.500 kr. inkl. moms. Varerne leveres til kantsten og leveres på højkant på en palle.
     Ved køb af svømmespa, minipool eller udendørs sauna, så er prisen afhængig af flere faktorer. Blandt andet leveringssted og kranlængde. Forhør nærmere hos Wellmore på 7555 1700 eller post@wellmore.dk.
    • OBS
    • Wellmore leverer kun til brofaste øer, og levering sker ved første kantsten nærmest muligt din bolig. Det er muligt at tilkøbe ekstra fragtservices såsom kranbil, hvis dit produkt skal hejses over en bygning eller lignende.
Fremragende
wellmore

Hjørnespabad – få plads til mere

Et spabad i hjørnedesign er ikke en ny opfindelse – men derimod en gedigen og holdbar løsning, som mange af vore kunder fortsat søger. Et hjørnekar er nemlig en oplagt mulighed for at få ‘det hele’ på mindre plads. At benytte et af baderummets hjørner til spabadet, giver ofte mere gulvplads og fornemmelse af rummelighed – og dermed større valgmulighed i forhold til placeringen af de øvrige elementer i baderummet.

Webshop

Viser alle 6 resultater

Plads til en eller flere

At badekar altid har været attraktivt for børnefamilier, overrasker nok ikke. Men vores samfund består ikke kun af børnefamilier – vi skal have noget at tilbyde alle kunder – og det har vi! Wellmore sælger æstetiske og funktionelle spabade til alle, der ønsker at integrere spawellness i deres dagligdag: Spabade til enlige, spabade til par, til bevægelseshæmmede eller til familier i alle størrelser. Og alle kundetyper kan i vores brede udvalg finde et hjørnespabad, der matcher deres behov. En del af vores spabade kan faktisk både stilles frit i rummet eller i hjørnet, som det passer bedst ind i din smag og i rummets indretning og størrelse.

Design, komfort og størrelse – en væsentlig treenighed

Design, komfort og størrelse hænger nøje sammen. Et kar, hvor der er tænkt over design og komfort, giver en langt større rummelighedsfølelse for den/de badende, end et traditionelt firkantet kar. Hos Wellmore tillader vi os selv at “nørde” i bl.a. karkomfort – og det er til din fordel. For et kar, der design- og komfortmæssigt er tilpasset brugeren, giver større nydelse og minimerer samtidig vandforbrugets belastning på både miljø og pengepung.

Designet til dansk indretning

De første spabade, man så på det danske marked, var alle med buet front – et klassisk cirkulært eller ovalt ‘lagkageudsnit’. For nogle er det stadig den organiske rundede form, de søger og den type spabade fører vi derfor altid et bredt udsnit af. For andre er det mere attraktivt med alternative varianter af hjørnespabadet. Måske en mere kantet udgave med lige linjer eller en kombination, hvor kun et enkelt hjørne er rundet lidt.

Vi fører hos Wellmore et bredt sortiment af kvalitetsspabade i forskellige formsprog – og vi har helt sikkert også en løsning, der passer til din smag og dine behov. Gå gerne på inspirationstur her på siden – eller i vores showrooms – og kontakt os endeligt, hvis du har brug for assistance i din udvælgelsesproces. Wellmore hjælper med at realisere badedrømme – også dine!

Derfor skal du købe en indendørs spa hos Wellmore

Dansk designede spabade med nordisk stil og masser af massagejets
Fantastisk hvile- og liggekomfort, som sikrer en behagelig oplevelse
Vi har et internt serviceteam, som kan servicere dig til hver en tid
Wellmore kører 2 års fuld garanti + 8 års suppleringsgaranti på reservedele

1 person

2 personer

Børnefamilier

Stort spabad

6 kW varmelegeme

Firkantet spa

Hjørne spa

Til sommerhus

Ergonomisk hvilekomfort

Ergonomisk siddekomfort

Børnevenlig komfort

Handicapvenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi glæder os til at skrive til dig.

[mc4wp_form id="82"]

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram