fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- levere Wellmore gratis til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder.
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore

1-personers spabad til egoisten eller livsnyderen

Nydelse i højeste kaliber er lade sig glide ned i indbydende badevand til en ene-og-alene-stund – ren nydelse, uden forstyrrelser. Og skal der skrues ekstra op på wellnessskalaen, så kan karret krydres med stimulerende boblehav, farvet lys, kærtegnende vandbevægelser og dybdearbejdende massagestråler. Déri består forskellen på et almindeligt badekar og et spabad. Men hvilken forskel? For de, der har prøvet, hersker der ofte ingen tvivl om, hvad de går efter 🙂

Ved Wellmore sælger vi spabade af mange typer og størrelser. En klassiker, hvad angår størrelse, er dog spabadet til 1 person. Den ultimative luksus er nemlig at sænke sit legeme ned i et kar, hvor sidde- og liggekomforten kun er tiltænkt at give 1 person – nemlig dig – en surpreme komfort og badeoplevelse. Ingen kompromiser skal tages. Ingen hensyn til andre – kun hensynet til din krop og din badeoplevelse.

Viser alle 3 resultater

Mange varianter

Når funktionen er afgrænset: dvs. et 1-persons spabad, så er næste stop at være undersøgende på, hvilke særlige kvaliteter netop dit kar skal rumme:

Design:
Søger du indmuringskar, et fristående kar, kar til hjørnet, et asymmetrisk kar eller går du efter et kar, hvor amaturet sidder på væggen og ikke i karret? Mulighederne er uendelige – og vi hjælper dig gerne videre, hvis du har ønsker, du ikke umiddelbart kan finde svaret på her på hjemmesiden.

Tilbehør:
Skal dit spabad kunne tilbyde flerfarvet lysterapi eller måske sågar flexdyser, der kan udskiftes, hvis dine massagebehov ændres med tiden? Gå på opdagelse under hvert spabads specifikationer, som kan hjælpe dig med at vælge rigtigt første gang. Og ring gerne – eller kig forbi – hvis vi skal guide dig gennem mulighederne.

Kvalitet – fællesnævneren for alle vores spabade

Fællesnævnere for alle vores spabade – uanset om det er et 1-persons spabad eller et spabad til flere, er kvalitet. Kvalitet i formgivning, kvalitet i karkomfort og ikke mindst kvalitet i materialevalg. For hos Wellmore sælger kun produkter, vi kan stå inde for. Vores spabade er danskdesignede og udført i kvalitetsmaterialer fra inderst til yderst. Med korrekt vedligehold vil du derfor stå med et spabad, der fungerer optimalt og ydermere fremstår lækkert og indbydende år efter år.

Faktisk tror vi så meget på vores produkter, at vi – altså udover 2 års fuld garanti – også giver dig en suppleringsgaranti på reservedele på hele 8 år. Vores produkter er nemlig ikke billigtproducerede “døgnfluer” med skrabede komponenter og, hvor det efterfølgende er umuligt at opdrive en reservedel. Det betyder for dig som forbruger, at vi er lagerførende – eller skaffer – præcis den reservedel, du måtte komme til at mangle i op 8 år efter dit køb. Bemærk dog, at udgiften til reservedelen – og eventuelt montage heraf – afholdes af kunden, når de 2 års fulde garanti er udløbet.

Kvalitet før, under og efter købet

Wellmores kvalitetsbevidsthed omhandler ikke “blot” vores produkter. Faktisk sætter vi en ære i høj kvalitet både før, under og efter købet.

*Vi kender vores produkter og tilbyder solid rådgivning, så du får dét produkt, der matcher din smag og dine behov
*Vi har på forhånd truffet kvalitetstilvalg på dine vegne bl.a. med store varmelegemer, så du undgår kolde bade
*Vi har et internt serviceteam – for hos Wellmore er service en del af produktet
*2 års fuld garanti + 8 års suppleringsgaranti på reservedele – din garanti for sikker drift

Derfor skal du købe indespa fra Wellmore

Dansk designede spabade med masser af massage fra luft og vandjets, som forkæler din krops sanser.
Fantastisk hvile- og liggekomfort, som sikrer eminent badeoplevelse – hver gang.
Wellmore indespa kører med så stort varmelegeme som muligt. For spa til mere end 1 person anbefaler Wellmore generelt 6 kW varmelegeme.
Internt serviceteam – hos Wellmore er service en del af produktet.
2 års fuld garanti + 8 års suppleringsgaranti på reservedele – din garanti for 
sikker drift.

1 person

2 personer

Børnefamilier

Stort spabad

6 kW varmelegeme

Firkantet spa

Hjørne spa

Til sommerhus

Ergonomisk hvilekomfort

Ergonomisk siddekomfort

Børnevenlig komfort

Handicapvenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram