fbpx
    • Solid brancheerfaring
    • Wellmore tilbyder nok Danmarks bedste produktprogram indenfor bad- og wellnessløsninger til hverdag og ferie. Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.
     • Mer end 15 års brancheerfaring.
     • Forhandler af spa, badekar, infrarød sauna, vildmarksbad, pool og wellnessprodukter.
     • Showroom i Egtved og Ringsted.
    • Montering & service
    • Dit behov er det vigtigte, og vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig til den rette løsning, og vi slipper dig ikke, før alt er afklaret og du er tilfreds.
     • Egen serviceafdeling.
     • Få hjælp til montering og opstart.
     • 2 års fuld produktgaranti og 8 års suppleringsgaranti.
    • Gratis levering
    • Ved køb over kr 1.000,- levere Wellmore gratis til nærmeste kantsten i hele Danmark (brofaste ø'er), med mulighed for tilkøb af udvidede leveringsmuligheder.
     • Standardvarer leveres inden for 1-2 hverdage.
     • Sikkerhed i købet, også efter levering.
Fremragende
wellmore

Rundt eller ovalt badekar

Er du på jagt efter et badekar, der skiller sig ud fra mængden, så er du landet på den helt rigtige side. Her har vi udvalgt en række helstøbte badekar i et smukt buet formsprog – æstetik, der signalerer eksklusivitet og unikt design.

Vi mennesker kommer til verden blødt formet og omsluttet af vand. Karrene her tager alle et naturligt afsæt i samme organiske former og et behageligt omsluttende dråbehav. Ingen brydninger. Ingen hårde kanter – hverken for øjet eller for kroppen.

Viser alle 4 resultater

Hverdagens wellness

Forestil dig at afslutte dagen i et formfuldendt kar efter en lang dag på jobbet. Et kar, hvis formsprog forkæler øjet, men mest af alt tjener til at omslutte og forkæle din krop bedst muligt. Med et lækkert kar har du sat de optimale rammer – ikke bare for enkeltstående wellnessoplevelser, men for wellness på hverdagsbasis. Tilsæt det perfekt tempererede vand lidt af din yndlingssæbe, sæt musik eller en god lydbog på eller nyd blot roen, mens du kobler af. En investering i velvære og wellness.

Runde former – et oplagt valg

De runde eller ovale former er også et oplagt valg, når flere skal bade sammen. Igen er det de helstøbte buede linjer, der tjener til en god komfort for flere badende uden, at nogle kommer til at sidde/ ligge i hjørnerne. Hvis pladsen i dit baderum tillader det, så kan det helt runde kar fra MaXXwell Trondheim være en unik og lækker løsning – og her er der også god plads til badning af 3-4 småbørn. Hvis liggekomforten derimod skal være i top for en person, så er et af ovale badekar en ideel badekar løsning, at forkæle sig selv med.

Betagende enkle linjer

Billeder kan være taknemmelige. Men hvad angår vores kvalitetssortiment af ovale og runde badekar, så må vi dog understrege, at karrenes betagende eksklusivitet og ‘lækkerhedsværdi’ er langt højere ‘live’ end på billederne. Vi opfordrer derfor alle til at komme forbi vores showroom i Ringsted eller vores hovedsæde i Egtved, hvor karrene er udstillet. Vi sidder også klar ved telefonen til assistance, hvis aftanden hertil er for stor.

Derfor skal du købe badekar fra Wellmore

Wellmore er eksperter i badekar. Vores MaXXwell badekar er udviklet og designet af Wellmore til Skandinaviske forhold og i nordisk designtradition.
Wellmore har specialiseret sig i god badekomfort. Et godt badekar er nemlig mere end et bad og alt efter, hvor du er i livet, kan vi rådgive om, hvilken badekarløsning, der vil give dig den bedste komfort og velvære.
Vores MaXXwell badekar er produceret i gennemfarvet sanitetsakryl forstærket med glasfiber, hvilket bidrager til et ekstra flot og stilfuldt kar med lang levetid. 

1 person

2 personer

Børnefamilier

Med armatur

Lille badekar

Hjørne badekar

Firkantet badekar

Fritstående badekar

Rummelige og tynde kanter

Rundt eller ovalt

Indbygning

Bruseløsninger

Ergonomisk siddekomfort

Ergonomisk hvilekomfort

Handicapvenlig komfort

Børnevenlig komfort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender ca. 6 gange om året.

Wellmore

Wellmore er en af landets største forretninger inden for spa, badekar, udespa, infrarød wellness, vildmarksbad og swimmingpools.

Vi forhandler til hele Danmark, og vi udvikler og designer selv produkterne.

Følg os på:

Kundeservice

Praktisk information

CVR: 36499877
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved - 75 55 17 00 - post@wellmore.dk
© 2020, Wellmore A/S - Tybovej 3, 6040 Egtved
wellmore
crossmenucheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram